de specialist voor algemene schrijnwerken in Bilzen
Dadly

Uw interieur afwerken op maat? Of het uitzicht van uw woning naar een hoger niveau tillen met een houten bekleding? Schrijnwerken Dadly realiseert al uw algemene schrijnwerken in regio Bilzen en Limburg.

Ervaring is onze troef

Schrijnwerken Dadly is een dynamische onderneming onder leiding van zelfwerkend patroon Yves Molenaers, vakman met maar liefst meer dan 20 jaar ervaring in de sector. Met een passie voor hout en een ware liefde voor schrijnwerken, zorgt Yves voor een hoogwaardige afwerking van uw nieuwbouw of renovatie. Ons werkgebied spreidt zich bovendien uit over de hele provincie Limburg.

Waarmee kunnen we u helpen

Bij Schrijnwerken Dadly in Bilzen kunt u terecht voor alle algemene schrijnwerken voor binnen en buiten. Verder leggen we een bijzondere expertise aan de dag voor binnenschrijnwerk. Van maatkasten tot het plaatsen van keukens, renovaties en herstellingen en zoveel meer. Dit doen we zowel voor particulieren, maar ook bedrijven en winkels kunnen bij ons aankloppen voor hun winkelinrichting of kantoorinrichting op maat.

Correcte service

Een perfecte afwerking tot in het kleinste detail, dát is wat u bij ons mag verwachten. Wij werken uw project tot in de puntjes af, net zoals we voor onze eigen woning zouden doen. Ook na de werkzaamheden mag u erop rekenen dat wij alles proper en netjes achterlaten.

Vrijblijvende offerte

Graag uw project met ons bespreken? Naast professioneel advies bezorgen we u een vrijblijvende offerte op maat van uw budget en wensen. Interesse? Neem dan zeker even contact met ons op. We helpen u graag verder.

Binnenschrijnwerk

Designs waarbij esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan. Unieke ontwerpen professioneel en met oog voor detail vervaardigd in ons atelier.

link

Realisaties

Laat u inspireren door onze realisaties en projecten die we met veel succes afwerkten. Schrijnwerken op maat van uw wensen en stijl.

link