Binnenschrijnwerk voor interieurs met stijl

Dadly - Binnenschrijnwerk

Dat een interieur volledig op maat een zekere klasse en authentieke uitstraling heeft, daar zijn velen het over eens. Als gespecialiseerd schrijnwerker staat Schrijnwerken Dadly dan ook graag tot uw dienst voor al uw binnenschrijnwerk in regio Bilzen en Limburg.

Unieke designs

Van trappen tot binnendeuren, keukenafwerking en badkamermeubels op maat. Ons binnenschrijnwerk is keer op keer maatwerk van de hoogste klasse, afgestemd op uw stijl en wensen. Ook voor maatmeubilair zoals tafels en kasten, leveren we elke keer pareltjes van meubelstukken. Al het schrijnwerk en meubilair wordt ontworpen en vervaardigd in ons atelier in Bilzen, waarbij u de vrije keuze heeft over de gebruikte materialen.

Vloerbekleding met uitstraling

Voor zij die de warmte van hout volledig willen integreren in hun woning, is een vloer in laminaat of parket de perfecte oplossing. Dankzij onze uitgebreide ervaring in houten vloerbekleding plaatsen wij uw laminaat of parket met veel oog voor detail. We garanderen een prachtig resultaat, helemaal zoals u het voor ogen had.

Kantoor- of winkelinrichting

Behalve particulieren kunnen zeker ook bedrijven en winkels bij ons terecht voor hun kantoor- of winkelinrichting op maat. Van winkelkasten, winkeltogen tot bureaus en bibliotheekkasten, het behoort allemaal tot onze expertise. Wenst u meer informatie of heeft u graag een idee van het totale kostenplaatje? Neem dan zeker even contact met ons op voor deskundig advies of een vrijblijvende offerte.