Timmerwerken en schrijnwerk op maat

Dadly - Algemene-Schrijnwerken

Bent u op zoek naar een specialist in timmerwerken in regio Bilzen? Op de geoefende techniek van Schrijnwerken Dadly kunt u vertrouwen voor al uw binnen- en buitenschrijnwerk.

Maatwerk voor binnen en buiten

Van duurzaam en kwalitatief buitenschrijnwerk op maat tot maatmeubilair en binnenhuisafwerking helemaal volgens uw eigen stijl, we doen het allemaal. Wenst u uw woning of zaak af te werken met eersteklas ramen en deuren? Dit kan Schrijnwerken Dadly zeker voor u doen. Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning of een renovatieproject, dankzij onze jarenlange ervaring en verfijnde techniek leveren wij keer op keer hoogwaardig schrijnwerk met kwaliteitsgarantie. Verder kunt u eveneens een beroep op ons doen voor herstellingen aan uw houten bekleding.

Renovaties

Schrijnwerken Dadly beschikt over de expertise en technische knowhow om uw interieurrenovatie en binnenschrijnwerk op een professionele manier aan te pakken. Van uw zolder een nuttige ruimte maken? Wij zorgen voor een complete zolderinrichting inclusief de isolatie, en afgewerkt met kasten op maat. Verder leveren we ook voor het renoveren van trappen prachtwerk af.

Kwaliteitsmateriaal

Om te allen tijde duurzaamheid en kwaliteit te garanderen, werken wij uitsluitend met kwaliteitsmateriaal. Bij Schrijnwerken Dadly in Bilzen heeft u steeds een brede waaier aan keuzemogelijkheden voor uw afwerking, welke stijl u ook verkiest. Benieuwd wat onze timmerwerken voor uw project kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op en vraag naar een vrijblijvende offerte.